Kalender

december 2021
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Maak een afspraak

06-43034188

Tiel e.o., Nederland

Top
VOOR WIE IS HET PROGRAMMA GESCHIKT?

De Reset je hormonen methode is geschikt voor vrouwen die af willen van hun hormonale klachten en meer energie willen ervaren. Het is geschikt voor vrouwen vanaf 30 jaar of jonger als je al hormonele klachten ervaart. Of je nu zwanger wilt worden of in de overgang zit, voor beide type vrouwen is dit programma geschikt.

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA NIET GESCHIKT?

Vrouwen die geen klachten hebben, al uit de overgang zijn en niet willen veranderen.

DOOR WIE WORD IK GECOACHT?

Je wordt door mij, Monique, begeleid. In het online programma worden de coach calls in de besloten Facebook groep gegeven door Francisca van den Berg of één van de andere Reset je hormonen Experts (daar ben ik er ook één van). Francisca of één van de Reset je hormonen Experts beantwoorden ook de vragen in de besloten Facebook groep.

WAT HOUDEN COACH CALLS IN?

In de besloten Facebook groep zijn Francisca van den Berg en de Reset je hormonen Experts er voor jou. Minimaal 1x per week zijn we daar live. De overige dagen beantwoorden we daar alle vragen die worden gesteld.

WAAROM EEN 10 WEKEN PROGRAMMA?

Met de reset je hormonen methode zijn al meer dan 500 vrouwen met succes begeleid. Het is een bewezen programma dat speciaal voor vrouwen werkt. Het is ontwikkeld door Francisca van den Berg. In 10 weken gaan we je lichaam opnieuw programmeren en resetten en voel en merk jij de verandering.

IS HET MAKKELIJK TE VOLGEN?

Leer je lichaam begrijpen in “Jip en Janneke” taal. In 10 weken ga je leren hoe jouw lichaam werkt en hoe jij je klachten kunt laten afnemen door je leefstijl aan te passen. Makkelijk en simpel. Ik ben er voor jou om al je vragen te beantwoorden. Ik kijk met je mee.

ZIJN DE RECEPTEN NIET TE INGEWIKKELD?

De recepten zijn simpel en makkelijk om te maken. Snelheid en gemak, daar houden we van. Zo zijn de recepten die je deze 10 weken krijgt dus ook. Ze zijn ook prima in te passen in een gezin.

IK WIL LIEVER EXCLUSIEVE 1 OP 1 COACHING BIJ JOU. KAN DAT?

Exclusieve 1-op-1 coaching is uiteraard ook mogelijk. Tijdens deze coaching gaan we samen aan de slag met als doel dat jij de mooiste versie van jezelf wordt. Klik door naar de pagina voor meer informatie.