Kalender

juli 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Maak een afspraak

06-43034188

Tiel e.o., Nederland

Top

JE MOET NIKS®: MENTAAL EN FYSIEK FIT OP JOUW MANIER

Niet voor even, maar voor een heel leven!

Je moet Niks® is een heel praktische, op ACT gebaseerde leefstijlcursus die zich richt op mentale fitheid. De cursus is ontwikkeld door psychologe Heidi Stiegelis.

Wat ga je doen?

Jij en ik gaan samen werken aan jouw zelfzorg, zelfsturing en zelfwaardering waarmee je de basis legt voor een gezond en waardevol leven. Jij bepaalt de doelen, want alleen JIJ weet wat jij belangrijk vindt in jouw leven. In kleine stappen gaan we samen op weg om jouw doelen te bereiken. Voel je weerstand bij (gedrags)verandering? Heel menselijk! Ook daarmee gaan we aan de slag.

Je gaat zes fundamentele levensvaardigheden aanleren en werken met praktische tools als het Vat van Zelfwaardering en Kleine Goede Daden (KGD’s). Hiermee trainen wij jouw brein om dingen met meer aandacht te doen en bewustere keuzes te maken, waardoor je ook meer innerlijke rust zal ervaren. Levenslang, want na het afronden van de cursus kun jij jezelf te allen tijde bijsturen als dat nodig zou zijn. Je hebt daarvoor dan alle tools in handen!

Hoe ga je dat doen? 

De cursus bestaat uit een online video cursus en vijf sessies van een uur met mij (online via Teams of, indien mogelijk, op een nader te bepalen locatie) en als je wilt het boek “Je Moet Niks” (nuttig en makkelijk te lezen). Tegelijkertijd heb je, samen met alle anderen die ook dit traject volgen, toegang tot de Je Moet Niks-community.

Hoe ga je dat doen? 
Voor wie is deze cursus? 

klein hartje Wil je lekkerder in je vel zitten?

klein hartje Wil je meer grip op je gedrag en de keuzes die je maakt?

klein hartje Wil je beter leren omgaan met negatieve ervaringen en emoties?

klein hartje Wil je je persoonlijk ontwikkelen en sterker in het leven staan?

Pak het heft in eigen hand en verander je leven door NU met de Je Moet Niks-cursus te starten!

Handig om te weten

klein hartje De cursus is geregistreerd bij het CRKBO, waardoor de cursus is vrijgesteld van BTW en werkgevers* de cursus kunnen bekostigen uit het opleidingsbudget.

klein hartje De prijs voor de online video cursus en de vijf sessies is €674,-. Wil je ook gebruik maken van het Je Moet Niks-boek (€22,99), dan kun je dit bij jouw aanmelding ook gelijk mee bestellen. Lekker makkelijk. 

klein hartje Wil je je aanmelden voor de Je Moet Niks-cursus? Leuk, ik kijk uit naar onze samenwerking! Klik hier voor het aanschaffen van de cursus. Na aanmelding kun je gelijk starten met de online video cursus. Binnen twee dagen neem ik contact met je op voor het inplannen van de eerste sessie.

klein hartje Wil je eerst nog wat meer informatie over Je Moet Niks®? Klik dan hier.

* Ben jij werkgever? Ik licht je graag verder toe wat Je Moet Niks® voor jouw bedrijf kan betekenen! monique@monvie.nl | 06 43 03 41 88