Kalender

juli 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Maak een afspraak

06-43034188

Tiel e.o., Nederland

Top

Voel je je vaak niet helemaal fit? En zou je dit graag anders zien?

Een minder gezonde leefstijl kan veel effect hebben op hoe je je voelt. Het kan er ook voor zorgen dat je hormonen uit balans raken, ook daar kun je veel last van hebben. Dit hoeft niet alleen het geval te zijn tijdens de menstruatie of de overgang, ook tussentijds kunnen je hormonen behoorlijke ongemakken veroorzaken.

Wil je graag met je leefstijl aan de slag (voeding, beweging, mindset, ontspanning) of denk je dat je hormonen uit balans zijn? Of wellicht is het een combinatie van beide, ook dit kan natuurlijk!

Wil jij:

 Meer energie?

Meer rust in je lijf en je leven?

Lekker in je vel zitten?

Geen hoofdpijn of migraine meer?

Af van hormonale schommelingen?

Af van stemmingswisselingen?

Wat kilo’s kwijt?

 Inzicht in vetzuren, voedingstekorten of energetische verstoringen?

Kijk even naar de verschillende mogelijkheden die er zijn. Denk je dat je hormonen uit balans zijn, dan is het progamma “Hormoonbalans herstellen” interessant om te overwegen. Of wil je graag bepaald gedrag doorbreken en gezondere gewoontes ontwikkelen ten aanzien van voeding, beweging, mindset en ontspanning? Dan kunnen we samen aan de slag middels leefstijlcoaching.

Daarnaast is het ook mogelijk meer inzicht te krijgen in jouw vetzuren (een heel belangrijk onderdeel voor veel processen in jouw lichaam!) of kun je inzichtelijk krijgen welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten die je ervaart door middel van bloedtesten met een vingerprikje of een healthscan.

Heel veel mogelijkheden dus! Als je er niet uitkomt, dan overleggen we samen even wat het handigste voor je zou zijn. Je kunt me altijd bereiken door het contactformulier in te vullen, dan neem ik contact met jou op en bespreken we samen de verschillende opties. Blijf vooral niet zitten met vragen, laat ze me weten!

sportschoenen en tennisracket