Kalender

juni 2024
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Maak een afspraak

06-43034188

Tiel e.o., Nederland

Top
 

Over mij

Wie ben ik en wat doe ik

Monique van Kampen, hormoon- en leefstijlcoach

Hoi, ik zal me even voorstellen: ik ben Monique van Kampen, ik ben hormoon- en leefstijlcoach.
Zó leuk dat ik dit nu kan zeggen! Ik heb jarenlang P&O-werkzaamheden gedaan tot ik bij mijn laatste werkgever om financiële redenen ontslagen werd. Dat was wel even schrikken… Gelukkig hoefde ik niet lang verdrietig te zijn: ik zag het al snel als een kans om een hele nieuwe richting in te slaan. Ik was vóór mijn ontslag al begonnen met de post-HBO opleiding Leefstijlcoach en na mijn ontslag zag ik steeds meer voor me hoe ik ook anderen hiermee zou kunnen helpen.

Meerdere opleidingen gevolgd

Omdat deze opleiding nog niet het antwoord gaf op ál mijn vragen heb ik me daarna verder verdiept in vrouwenhormonen middels de opleiding Reset je Hormonen Expert en het volgen van het 10-weekse Reset-je-hormonen programma. Door de veranderingen in mijn leefstijl, het weer in balans brengen van mijn hormonen en het nemen van een aantal supplementen om een aantal processen in mijn lijf wat meer te ondersteunen ben ik veranderd van de persoon op de foto bovenaan (hier rechts) naar die op de onderste foto.

Lekker in mijn vel

Ik zit lekker in mijn vel, voel me energiek en heb zoveel zin om ook anderen te helpen zich zo te voelen, dit gun ik iedereen!

Als hormoon- en leefstijlcoach leer ik jou alles over hormonen en een gezonde leefstijl. We gaan onder andere kijken naar jouw voeding, beweging, ontspanning en mindset. Het doel is te zorgen dat je weer lekker in jouw vel zit en vol energie aan iedere dag kan beginnen zonder allerlei (vage) klachten. Met persoonlijke begeleiding en lekkere recepten ga ik samen met jou aan de slag om het doel te bereiken.

Voor bedrijven en particulieren

Naast individuele persoonlijke begeleiding ga ik ook graag met werkgevers in gesprek om programma’s op maat te maken voor hun medewerkers. Leuke workshops, individuele of groepstrajecten, persoonlijke begeleiding, …. Met een win-win situatie als gevolg voor zowel medewerker als werkgever, hoe mooi is dat?

Wil jij graag hulp op één van bovenstaande onderwerpen of weet je iemand die wel wat hulp kan gebruiken, neem dan contact met me op of geef mijn contactgegevens door aan die persoon. Ook als het je een goed idee lijkt dat ik jouw werkgever benader hoor ik graag van je.
Of misschien ben jij zelf wel werkgever en heb jij het beste met jouw mensen voor? Laat het me weten!

Weet je dat 70% (!) van alle gezondheidsklachten voeding gerelateerd is? Hippocrates zei al hònderden jaren terug “Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding”. Slimme man, want hij zag dit dus toen al, wij hadden nog heel lang nodig om dit te achterhalen… Maar beter laat dan nooit, want met deze kennis kunnen we veel gezondheidsproblemen zowel oplossen als voorkomen, hoe mooi is dat!

PS: “Mon Vie” staat voor ‘mijn leven’ in het Frans. JOUW leven dus, daar gaan we mee aan de slag! Ik weet dat het grammaticaal niet klopt, want eigenlijk zou het “Ma Vie” moeten zijn, maar “Mon Vie” vond ik leuker met de eerste letters van m’n naam. En het hoeft ook niet allemaal helemaal perfect te zijn in het leven, toch? 😉

.

Nieuwsbrief

Wil je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief, vul dan hieronder je gegevens in en meld je aan.

Verander je leven

Wil je graag aan je leefstijl werken en voel je je er klaar voor om hiermee aan de slag te gaan? Waar sta jij nu op onderstaande balans?

Ik slaap goed 0
Ik ben de hele dag energiek 0
Ik ben tevreden met mijn gewicht 0
Ik zit lekker in mijn vel 0

Mijn diploma´s

Leefstijlcoach

Reset je hormonen Expert

Energetische Morfologische Bloedtest (EMB)

Met wie werk ik samen?

mkdf-team-image

OnlineVoedingsAcademie

Gezond en lekker eten is makkelijker dan je denkt! De OnlineVoedingsAcademie laat jou ervaren hoe je met voedings- en leefstijlaanpassingen fitter en energieker door het leven gaat. De tips en recepten uit de online programma's zijn makkelijk toepasbaar, effectief en zijn gebaseerd op orthomoleculaire principes. Door het volgen van de programma's ga je stap voor stap op weg naar een betere gezondheid en meer vitaliteit.

mkdf-team-image

Vital-up

Blije werknemers zorgen voor gezonde resultaten. Daar geloven wij in. Wij verbeteren het leven van jouw medewerkers niet, we transformeren het, stapsgewijs. Geen systeem, maar echte gecertificeerde leefstijlcoaches die jouw medewerkers helpen zijn of haar doelen te behalen en te behouden.

mkdf-team-image

OCT

OCT staat voor Ondernemers Coöperatie Tiel. Samen ben je sterker, samen kun je meer!