Kalender

november 2022
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Maak een afspraak

06-43034188

Tiel e.o., Nederland

Top

Ein-de-lijk gaat het beginnen

Mon Vie hormonen-leefstijl-vitaliteit / Bewegen  / Ein-de-lijk gaat het beginnen
monique van Kampen

Ein-de-lijk gaat het beginnen

Ein-de-lijk gaat mijn nieuwe avontuur echt beginnen!

Er is veel gebeurd het afgelopen anderhalf jaar: ik heb ontslag gekregen bij het bedrijf waar ik jaren gewerkt heb, ik heb twee opleidingen afgerond (ik was al bezig met post-HBO Leefstijlcoach toen ik ontslagen werd, daarna ook de opleiding Reset je Hormonen Expert gevolgd) en een aantal cursussen, vervolgens ben ik gaan nadenken hoe nu verder en uiteindelijk heb ik besloten om voor mezelf te gaan beginnen. Ik ben aan de slag gegaan met alles uitdenken (naam van m’n bedrijf, het logo, wat ga ik doen en hoe ga ik dat aanpakken), het maken van de website, netwerken, zoeken van samenwerkingspartners, regelen van administratieve zaken. En nu gaat het dan echt beginnen, zooo leuk! Best spannend, ik ben er klaar voor!

En wat ga ik nu dan eigenlijk doen? Ik ga mensen helpen. Met het in balans brengen van hormonen. Met het verbeteren van de leefstijl. Met het overbrengen van kennis over voeding, beweging, hormonen, vetzuren, slaap, ontspanning, mindset, supplementen. En daarmee wordt de vitaliteit verbeterd, zitten mensen lekkerder in hun vel, zal het korte maar ook het lange(re) ziekteverzuim afnemen en zal er minder sprake zijn van chronische en andere nare ziektes. Hierdoor zijn zowel de mensen als hun werkgevers blij. Ik ga ervoor!

Wil jij graag geholpen worden of weet jij iemand die hulp kan gebruiken op één van bovenstaande onderwerpen? Of ben jij een werkgever die het beste met zijn medewerkers voor heeft en graag actie wilt ondernemen? Op mijn website www.monvie.nl vind je meer informatie. Heb je vragen of twijfel je? Neem contact met me op via telefoonnummer 06-43034188, mail me op info@monvie.nl of vul het contactformulier op de website in en ik neem contact met je op. Ik hoor graag van je!

Share