Kalender

juni 2024
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Maak een afspraak

06-43034188

Tiel e.o., Nederland

Top
 

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching

Wat kun je verwachten als we samen gaan werken aan jouw leefstijl?

We beginnen met een intakegesprek waarin we kennismaken met elkaar en jouw doelen bespreken. Je kunt hierbij denken aan doelen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en mindset. Na dit gesprek overleggen we of leefstijlcoaching jou kan helpen de gestelde doelen te behalen. Vervolgens maken we afspraken over het te volgen traject. Gemiddeld zijn zes coachingsgesprekken voldoende om je op weg te helpen, maar uiteraard is dit geheel afhankelijk van de doelen. Dus zijn we eerder klaar, dan hebben we minder gesprekken en soms kunnen wat meer gesprekken nodig zijn. Soms is ook een los consult al voldoende.

We gaan samen kijken naar de huidige situatie: hoe is deze nu en waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders zien? Hoe kun je dat aanpakken? Wanneer ben je tevreden, welk resultaat zou je graag zien? Wat is de ideale situatie? We gaan het einddoel in kleinere stukken ‘hakken’, zodat de doelen haalbaar worden. Ook kleine stappen zijn succesvol en mogen gevierd worden!

Leefstijlcoaching is gericht op het doorvoeren van gedragsveranderingen. We gaan samen aan de slag om te bepalen wat de mogelijkheden zijn en hoe we de situatie het beste kunnen aanpakken. Je wordt je bewust van jouw gedrag en de keuzes die je maakt. En hoe dingen anders kunnen zijn door jouw eigen inspanningen.

Als de afstand het toelaat kunnen we de afspraken in Tiel of bij jou thuis laten plaatsvinden of we wandelen ondertussen, zodat we gelijk wat beweging hebben. Als de afstand te groot is doen we de afspraken via Zoom. Zelfs dan kunnen we eventueel ondertussen wandelen, lekker efficiënt😉.

Het tarief voor een live coachinggesprek van 60 minuten bedraagt € 85,-, voor 45 minuten online bedraagt dit € 65,-. Voor live gesprekken buiten Tiel komt er een reiskostenvergoeding bij (€ 0,19 / km). Een pakket van zes live gesprekken kost € 460,-, een pakket van zes online gesprekken kost € € 350,-.